Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@11:47:33 GMT

باغ های ارم در استان فارس ساخته می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۳۷۱۹

باغ های ارم در استان فارس ساخته می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی قاسمی گفت: در مرحله اول این طرح، در هر شهرستان و بر اساس ظرفیت، یک باغدار یا تشکل باغداران آن شهرستان، باغ ارقام محصول اصلی را در یک مجموعه گردآوری و ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هدف از این اقدام حفظ همه ارقام موجود به صورت یک جا و افزودن ارقام جدید است، اضافه کرد: امکان مشاهده جاذبه‌های متنوع آن برای گردشگران نیز فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی اضافه کرد: با ایجاد «باغ مجموعه‌های ارم»، امکان بررسی و پژوهش محققین و کارشناسان میسر و مهارت آموزان هم از سایر ابعاد علمی آن بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه فارس با اقلیم‌های متنوع و سابقه باغداری، قطب تولید محصولات باغی کشور است، افزود: فارس رتبه اول سطح و تولید محصولات باغی کشور را دارد به طوری که این استان را به عنوان ویترین محصولات باغی کشور می‌شناسند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه ۱۵ درصد سطح و تولید محصولات باغی متعلق به این استان است، افزود: در محصولاتی نظیر انجیر، انار، انگور و گل محمدی رتبه اول؛ در بادام، خرما و مرکبات رتبه دوم و در سیب رتبه سوم تولید کشور را به خود اختصاص داده است.

قاسمی گفت: تلفیق ظرفیت باغبانی استان فارس با ظرفیت‌های گردشگری، سهم ارزش افزوده قابل توجهی را برای استان به ارمغان خواهد آورد، از این رو طرح ایجاد «باغ مجموعه‌های علمی- گردشگری ارم وارد فاز برنامه ریزی شده است.

کد خبر 5051237

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی فارس محمد مهدی قاسمی باغ ارم شيراز شیراز ویروس کرونا اربعین 99 بوشهر شیراز شیوع کرونا آمار کرونا شهرکرد گرگان اربعین حسینی شهدای مدافع حرم مجلس شورای اسلامی شهادت امام رضا ع کرمانشاه مراسم عزاداری محصولات باغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی

دکتر محمد سجاد امامی آل آقا، مسئول فنی و مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: شرکت ما تاکنون ۱۶۳ محصول ثبت شده در وزارت بهداشت دارد. امسال در نمایشگاه اینوتکس چهار محصول و کیت تشخیصی همچون کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO»، «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» عرضه کرده‌ایم. 

وی اظهار کرد: این کیت‌ها برای تشخیص بیماری‌های خودایمن روماتولوژیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: پژوهش‌ها نشان داده‌اند در دنیا از هر ۱۰ نفر، یک نفر به یکی از حدود ۱۰۰ نوع بیماری خودایمنی مبتلا می‌شود بنابراین هم تشخیص و هم درمان این اختلال از اهمیت بالایی دارد.

وی افزود: کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO» برای بیماری «وسکولیت» و کیت‌های «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» برای تشخیص لوپوس و سایر بیماری‌های روماتولوژیک کاربرد دارند. 

وی یادآورشد: این تست‌ها به ویژه می‌توانند به متخصصان روماتولوژی در تشخیص بیماری‌های خودایمنی کمک کنند. 

به گفته وی، تاکنون تمام این کیت‌های تشخیصی از کشور‌های آمریکا و آلمان وارد می‌شدند و نمونه مشابه داخلی نداشتند. اکنون این کیت‌های تشخیصی با یک چهارم قیمت نمونه‌های خارجی در اختیار بیماران قرار می‌گرفته است؛ قیمت کیت‌های وارداتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ یورو است و حساسیت بالای ۹۰ درصد دارند. 

وی عنوان کرد: متاسفانه تشخیص بیماری خود ایمنی بسیار سخت است. هرچه ما تلاش کنیم باز هم کم است. در حال حاضر  وزارت بهداشت برای تولید این کیت‌ها یک سری معیار دارد. حساسیت این کیت‌ها باید بیش از ۹۰ درصد باشد تا احراز شوند. مجموعه ما با تمامی این مشکلات و موانع توانسته معیار‌های لازم را رعایت کند و این کیت‌ها را به تولید برساند.

وی گفت: در حیطه بیماری‌های خود ایمن بخش خصوصی وظیفه دارد این محصولات را دقیق تولید کند. از سوی دیگر این محصولات برای به نتیجه رسیدن نیاز به سرمایه‌های مالی و انسانی زیادی دارند. اگر دولت حمایت خوبی در این زمینه داشته باشد و هم افزایی بین شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کند، زمان تشخیص و درمان بیماری‌ها کوتاه‌تر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، این محصول روز گذشته همزمان با افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور